Practische gegevens
  Deelnemerslijst
  Tentoonstellingen
> INFO-AVONDEN
  Sfeerbeelden
 

  INFOAVONDEN  
 


INFOAVOND VOOR KANDIDAAT BOUWERS EN
VERBOUWERS VAN EEN WONING

VAN DE EERSTE STEEN TOT DE LAATSTE EURO
ALLES WAT U WETEN MOET BIJ HET (VER)BOUWEN OF
KOPEN VAN UW WONING


De taak van de notaris, financiële aspecten, kredietverlening, verzekering, de taak van de architect en de veiligheidscoördinator, fiscale voordelen, overheidstussenkomsten bij huisvesting, praktische wenken en nuttige tips.

Deze infovergadering is een activiteit die georganiseerd wordt in het kader van de beurs Bouwen Wonen Nu en is zeker een 'must' voor al wie van plan is om binnenkort te bouwen, verbouwen of een woning te kopen.

DINSDAG 18 NOVEMBER 2008 OM 19.30 UUR

PARK HOTEL Vrijdagmarkt 5/6 ('t Zand) - 8000 Brugge

BOUWEN WONEN NU en ING-BANK verwelkomen u graag op deze gratis infoavond. Een ruim documentatiepakket wordt voorzien.

Inschrijvingen of bijkomende inlichtingen:
Bouwen Wonen Nu vzw, Greet Coornaert
't Zand 20, 8000 Brugge
Tel. 050/33 13 13
info@bouwenwonennu.beDE PANELLEDEN die u op vakkundige wijze alle bovengenoemde informatie zullen verstrekken, van links naar rechts: - Katia Denoo - notaris - Oostkamp, Steven Mertens - Hypothecair Adviseur ING-BANK, Erik Verplancke - adviseur ADMB - Brugge, moderator van de avond en lid directiecomit Bouwen Wonen Nu, Filip Delacourt - architect - Brugge, Paul Van de Voorde, Huisvestingsambtenaar Stad Brugge
Zaaloverzicht infoavond Eerste Steen tot laatste euro editie 2006

ING en BOUWEN WONEN NU slaagden er in om van deze Eerste Steen tot Laatste Euro een succesvolle infoavond te maken. 200 kandidaat bouwers en verbouwers kwamen luisteren naar onze panelleden en gingen achteraf tevreden naar huis met heel wat nieuwe en belangrijke informatie op zak.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


BOUWEN WONEN NU ONTMOETINGSAVOND
VOOR ARCHITECTEN EN VAKMENSEN UIT DE BOUW

Elk jaar wordt er in het kader van de beurs BOUWEN WONEN NU een ontmoetingsavond georganiseerd voor architecten en vakmensen uit de bouw. Deze avond start met een infoavond in samenwerking met het WTCB en wordt gevolgd door een bezoek aan de beurs.

Meer gegevens over deze avond vindt u binnenkort op deze website.